Referencer

 

Abelone Nissekone slår standups!

“Jeg er stolt og glad. Det var så superfedt. Målt imod en standups'er var det altså rigtig godt!”

Morten Grunk-Jensen, Direktør, Eventgroup
sms efter virksomhedseventyr til Rehfeld Kick-off,

Varmt budskab til min mest betydningsfulde kunde

“En kreativ, personlig og effektiv måde at vedligeholde sine mest betydningsfulde kunderelationer med et reelt budskab: Da to spidse ører og en rød hue forsigtigt kom til syne i døren og spurgte mig “Sidder du helt alene? Har du ingen gaver fået i dag?“, troede jeg ikke mine egne øjne! — Jeg hyrede Abelone lige på stedet og sendte hende ud som husnisse til min bedste forretningsforbindelse med en varm julehilsen. For nu tror jeg på nisser!”

Bo Brink, Direktør, PartnerDialog

Abelone Nissekone skaber stressfri zone

“En utrolig positiv oplevelse,…i stedet for at børnene står og hiver deres mor og far i frakken til irritation for forældrene, frustration for børnene og stress for vores medarbejdere, skulle Abelone underholde de yngste. Det lykkedes til fulde. Abelone er fleksibel, ordholden og struktureret og desuden meget kreativ og sidst, men ikke mindst, fantastisk til at skabe kontakt”

Kim Funder, Direktør, Johannes Fog A/S
træsko-træf i Lyngby

Formidling med glæde og legende tilgang

“Abelones indsigt i eventyrets univers og hendes legende tilgang til opgaven, gør at vi som interesse organisation får vores budskab formidlet til både voksne og børn med overraskende glæde og leg i stedet for teknisk snak og løftede pegefingre. Abelone formår at skabe ro, fordybelse og opmærksomhed i en stor gruppe - udendørs om vinteren - i næsten 1 time. Dét er stort!”

Eva Skytte, naturvejleder i Dansk Skovforening
i.f.m Sundhedsstyrelsens "Get-Moving Kampagne" m.fl

Fyraftensmøde for medarbejdere

“En ubetinget succes. Abelone behersker evnen at fortælle en god historie og holde sit voksne publikum fanget. Samtidig er hun i stand til at sætte tingene i perspektiv og tanker igang. På een gang underholdende og tankevækkende.”

Keith Fobian, adm. direktør, DANA A-kasse

Eventyr i Kulturnatten i Hillerød

Vi har ved 2 lejligheder haft Guldfuglen til at fortælle. Første gang var i forbindelse med kulturnatarrangementet “Summer Night” i Hillerød. Børn som voksne stoppede op og lod sig fange af historierne der blev fortalt inspirerende og levende i halmballer foran banken. Ved opsøgende gang gennem bybilledet og hele tiden med en søgende tilgang til tilskuerne, var Abelone god til at tiltrække kunder og skabe opmærksomhed for vores arrangement og gav en god og varm stemning, som fængede tilhørerne.

Jesper Fruergaard, filialdirektør,
Lokalbanken i Hillerød A/S

Professionelt og charmerende

“…så professionelt du afviklede din historie med fine karaktertegninger og -skift, dine rim og remser og minsandten også en rap, - altsammen udført med munter charme. Du foldede dig ud i eventyrgenren på smukkeste vis. Tak for det!”

Christian Kromann, garvet gadedigter og historiefortæller
mail efter fælles optræden på StoryBazaar

Positiv opmærksomhed på messen

“Et meget professionelt gennemført indslag under vores messedeltagelse. Historien om vores ‘Ole Opfinder’ blev fortalt, og skabte positiv opmærksomhed om vores tilstedeværelse. Konen med Guldæggene åbnede op for langt flere faglige samtaler med langt flere potentielle kunder end vi selv kunne have skabt kontakt til på messen.”

Charlotte W. Vilner, marketingsansvarlig, Plougmann & Vingtoft A/S
Food Tecnology Messen i Herning

Effektiv formidling af budskaber

“I Multidata vil vi gerne arbejde med kommunikation i forhold til vores mange interessenter med utraditionelle metoder. Guldfuglen arbejder med storytelling på en underholdende og spændende måde og har bidraget fint til at Multidatas budskaber blev formidlet med god effekt. Dette gælder eksempelvis overfor Multidatas potentielle kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.”

Søren Lindholm Hansen, Salgs- og marketingdirektør
Iværk

logo
Copyright: GULDFUGLEN v/ Abelone Bregninge, Historiefortæller & Skuespiller
| Cvr-nr: 28071183 | Tel. +45 5121 2811 | Kontakt informationer |
Teknik: Tom Vilmer Paamand © 2016 | Design: How2get.net & ComputerArts.dk