Eventyrfortælleren med den magiske fejekost

Jeg sprang ud som Abelone Nissekone i 2004, og har lige siden opøvet mit mod til at møde mennesker i alle størrelser og familiekonstellationer, ansigt til ansigt i en direkte dialog. Jeg har set en mangfoldighed af mennesker i øjnene på markeder, indkøbscentre, festivaler, teambuilding-events og kontorer, og inddraget dem i mit eventyrlige, tegneserieagtige fortælleunivers.

Til virksomheder har jeg skabt specialdesignede events, hvor jeg har jeg bøjet indholdet efter budskabet; f.eks. har jeg som "Konen med guldæggene" hjulpet en patentrådgivningsvirksomhed med at skabe kundekontakt, på en messeevent. "Abelone Nissekone" gik til småkagen da to IT-virksomheder, med forskellige arbejdskulturer skulle fusionere.

Jeg binder mennesker sammen, uanset alder, sprog og baggrund. Jeg skaber fælles oplevelser ved at gå på tværs, med timing, situationsfornemmelse og gode ideer, udviklet gennem et utal af formidlingsprojekter. Rammen for den gode sjove oplevelse finder jeg i mødet, i nuets glade vanvid, - ... og et lille strejf af magi!

logo
Copyright: GULDFUGLEN v/ Abelone Bregninge, Historiefortæller & Skuespiller
| Cvr-nr: 28071183 | Tel. +45 5121 2811 | Kontakt informationer |
Teknik: Tom Vilmer Paamand © 2016 | Design: How2get.net & ComputerArts.dk