Links


Samarbejdspartnere

Computerarts.dk
Mark Barner er en visuelt begavet designer der er gået gennem ild og vand for Guldfuglen…- og det skal han have stor tak for!

How2get.net
Sassi Schou er ham der har lavet alt det man ikke kan se på disse side! Hvad skulle jeg have gjort uden dig? Og så skylder jeg også at sige tak for kaffe!!

Tanjabovin.dk
Tanja er en vild og voldsomt kreativ scenograf & tekstildesigner og ikke mindst designeren bag Madam Grøns skovkostume. Hvad der løber af eventyrlige, virkeliggjorte idéer gennem Tanjas hoved og hænder kan gøre selv en tapper skrædder forpustet!

Mjødgård.dk
Mjødgård brygger “Gulddrikken”; også kaldet mjød, brygget på honning, ord og gudespyt…- siges det i den gamle nordiske myte. Mjødgård har kigget dybt i de gamle opskrifter og bringer vores forfædrene arv ind i en ny tid så det synger…


Kreative links

Virelai.dk
Virelai slår tonerne an med rødderne dybt begravet i nordisk og europæisk musiks folkelige middelalder. Musikkens lyd og kompositioner spilles på gamle instrumenter der vækker en dyb, fælles genklang af velkendt glæde!

Bentehovendal.dk
Motorsav + natur + råstyrke er kodeord for Bente når hun folder kreativiteten og kunsten ud i landskab og installationer.

Fortaellefestival.dk
Pak familie og venner sammen, fyld kaffe på kanderne og tag på skovtur i pinsen hvert år i Lejre. Slå jer ned i græsset, i telte og huse der lugter af jord og bål, og fold så lyttebøfferne ud…

Goart.com
GoArt sells original fine art paintings, drawings, photography, posters and postcards by British and Australian artist Garry Orriss. GoArt.com has information about the artist with links to many of the worlds top galleries and artists. Promote your website on GoArt for free!

logo
Copyright: GULDFUGLEN v/ Abelone Bregninge, Historiefortæller & Skuespiller
| Cvr-nr: 28071183 | Tel. +45 5121 2811 | Kontakt informationer |
Teknik: Tom Vilmer Paamand © 2016 | Design: How2get.net & ComputerArts.dk