Abelone Nissekone
- hjerterum, julehjælp & spidsen øren

“… En utrolig positiv oplevelse…I stedet for børnene står og hiver deres mor og far ifrakken til irritation for forældrene, frustration for børnene og stresss for vores medarbejdere, skulle Abelone underholde de yngste. Abelone er desuden meget kreativ, og sidst men ikke mindst fantastisk god til at skabe kontakt…”
Kim Funder, Direktør, Johannes Fog Byggemarked A/S

“… En kreativ, personlig og effektiv måde at vedligeholde sine mest betydningsfulde kunderelationer med et reelt budskab: Da to spidse ører og en rød hue forsigtigt kom til syne i døren og spurgte mig ‘Sidder du helt alene? Har du ingen gaver fået i dag?’, troede jeg ikke mine egne øjne! — Jeg hyrede Abelone lige på stedet og sendte hende ud som husnisse til min bedste forretningsforbindelse med en varm julehilsen. For nu tror jeg på nisser!”
Bo Brink, Direktør, PartnerDialogMarkedsføring A/S


Hvis du ikke ved hvorfor vi fejrer jul i Norden - så kan du lære det!

Du kan kende den falske nisse fra den ægte oldnordiske nisse på 3 ting:

1) Den falske nisse siger: “hohoho”

2) Den falske nisse siger: “hvad ønsker du dig til jul?”

3) Den findes kun til jul!

Jeg, Abelone Nissekone, er af vaskeægte og hjertevarm nisseslægt. Og jeg kunne aldrig drømme om at spørge dig hvad du ønsker dig til jul! Når du møder mig får du kun eet ønske - så tænk dig rigtig godt om! Desuden er er det en stor misforståelse der kun findes nisser til jul…- det kan jeg fortælle dig mange historier om.

For en rundhåndet håndfuld gryn får du og dine en oplevelse som vil gøre julemanden og de sejeste stand-ups økologiske af misundelse. Jeg samler gerne hele flokken til julefest i firmaet, til julemarked, julearrangementer, julestue - alt hvad der lugter af jul. Hele året rundt.

Med julehjertelige hilsner
Abelone Nissekone
logo
Copyright: GULDFUGLEN v/ Abelone Bregninge, Historiefortæller & Skuespiller
| Cvr-nr: 28071183 | Tel. +45 5121 2811 | Kontakt informationer |
Teknik: Tom Vilmer Paamand © 2016 | Design: How2get.net & ComputerArts.dk