Abelone Nissekone stikker af med omrejsende cirkus

- af Abelone Nissekone - den 8. juni 2020 14:33

Kender du nogen der vil have et hestetrukken cirkus på besøg?

BellaDonna Diligencen på eventyr

I sommerhalvåret tjener Abelone Nissekone sine gryn som ret praktisk husnisse hos cirkusdirektør Karsten Klovn fra Cirkus Bella Donna. Men har hun altså fået coronakuller. Med talegaver og guldæg har hun overbevist cirkusdirektøren om at de gamle gøglerdrømme skal luftes - og det skal være NU!

 Det store telt bliver hjemme, og cirkusset ruller i stedet ud med prærievogn og et par skønne heste i det sydfynske d. 15.-27. juni 2020. Under devisen ”småt - men råt & godt” handler det om at undersøge hvad vi kan sammen uden overflødigt fikumdik, få rutine i at køre med hestevogn og dufte af bål. - Det bliver’ sjovt! 

Resten af truppen består foreløbig af cirkusdirektørens  sprechstallmeisterin Frk. Skipper, bugtalerhunden Vuffi, og gode gamle gøglervenner, som vi håber dukker op og giver et nummer med. Vi optræder under åben himmel, når vejret tillader det, med gøgl, kædedans, sanglege, sange og viser, historiefortælling og hvad vi ellers finder på. Når fuglene går i seng hænger vi ud ved ilden, underholder hinanden og søger tilbage til gøglerlivets rødder hvor gøgleren, historiefortælleren og shamanen gik hånd i hånd.

BellaDonna Diligencen på slap line

Har du lyst til at møde vores lille cirkustrup starter turen i Holmdrup, og hvis vi går den lige vej går ruten via Skårupøre, Lundeborg, Bøsøre, Langå Galdbjerg, Guldbjerg og Brændeskov. Hold dig opdateret på Cirkus Bella Donnas facebookside, for ingen kender vejen før dagen i morgen.

Bor du på Sydfyn, eller kender nogen der gør, og som har husrum og hjerterum til et omrejsende minicirkus, er vi friske på nye eventyr og tager gerne afstikkere fra ovenstående rute. Vi bevæger os med 20-30 km pr. dag. Udover prærievognen med de to heste har vi et truptelt på 4 m. i diameter + div. gøglergæster.

Vi vil for en god ordens skyld påpege at vi til enhver tid overholder regeringens udstukne regler for forsamlinger.

Pris: 50 kr. pr. næse + donationer af guld, diamanter og god mad modtages med kyshånd <3

Håber vi ses lige om lidt!

For flere informationer:
Hold øje med Cirkus Bella Donnas facebookside for nyheder: facebook.com/cirkusbelladonna/

Kontakt Cirkusdirektøren Karsten Klovn på mobil 23610315
.... eller Abelone Nissekone på 51212811, hvis klovnen ikke svarer ;-)

Flere informationer:
Underjordisk.dk

Bella-Donna.dk

 

 

 

<<   Se flere artikler...
Copyright: GULDFUGLEN v/ Abelone Bregninge, Historiefortæller & podcaster
| Tel. +45 5121 2811 | Kontakt informationer |
Teknik: Tom Vilmer Paamand © 2020 | Design: How2get.net & ComputerArts.dk